Hihetetlen hétvége…

Sziasztok kedves Százszorszebb kedvelők!

dekorHihetetlen hétvégén van túl a Százszorszebb Esküvő csapata. Mint sokan tudjátok részt vettünk a 11. Esküvői Kiállításon a Budapest Sportarénában, ahonnan rengetek élménnyel gazdagabban tértünk haza.
Több esküvő kiállításon részt vettünk már, de ez a kiállítás az egyik legjobbnak mondható. Tiszta szívből ajánljuk mindenkinek, akik a jövőben házasodni készülnek. Rengeteg kiállítóval és azok szórólapjaikkal találkozhattak azok, akik részt vettek a január 31-én és február 1-én tartott esküvő kiállításon.
Mi rengeteg szórólappal készültünk, ami mind egy szálig el is fogyott. Különleges érzés az, amikor volt olyan menyasszony, aki csak miattunk jött ki és nagyon sokan közületek oda szóltatok: “Benneteket követlek a facebook-on! Imádom!” És volt köztetek olyan is, aki számunkra példaképnek mondható virágkötő csapathoz hasonlította munkáinkat.
A dekoráció, virágkötészet esetében el kell mondjam, nagyon sokat számít a tapasztalat. Mi már lassan 10 éve dolgozunk ebben a szakmában és még anno 2006-ban rémisztőnek tűnt egy-egy feladat megvalósítása, ma már nincs olyan, amit ne oldanánk meg.
Folyamatosan követjük a trendeket, s mi is próbálunk újabb és újabb dolgokat megmutatni. Az idő jól mutatja milyen utat jártunk be és bízunk benne, hogy még van feljebb.
Nagyon szép időszakot élünk meg veletek, számtalan közületek már fel vette velünk a kapcsolatot, s már most tudjuk, idén sem fogunk unatkozni. De ne felejtsétek a mi határaink is végesek, így időben kezdjétek a felkutatást!
Az év eleje a megbeszélések egyik főszezonja, így egy jó tanácsként a végére: már most foglaljátok le azokat a szolgáltatókat, akiket szeretnétek a nagy napon magatoknak tudni!