Évértékelő 2015

Évértékelő

esküvő 2015

Őszinte leszek.. vissza kellett néznem, hogy is kezdődött ez az év. Mondhatni rengeteg esküvőnk volt ebben az évben, s talán ennek is köszönhető, hogy a blog írást így elhanyagoltuk.
Elkezdtem számbavenni hány km-t tettünk meg, hány órát dolgoztunk, hány szál virágot használtunk fel és hány csodálatos embert ismertünk meg ebben a szezonban, de feladtam. Már a km-ek összeadásánál kerülgetett a szívbaj, a többibe már bele se mertem kezdeni. Az egyszer biztos, ez az év számunkra egy teljesen új oldalát mutatta meg a esküvő dekorációnak.
Az idei év utolsó esküvőjén mondták, hogy “ti olyan
csendben dolgoztok, más dekorosok ilyenkor már százszor kapnak össze és durcáznak órákat az autóban”. Nem akarok hazudni, nálunk is akadnak viták, de az jól látszódik, hogy nálunk már mindenki tudja a dolgát és nem bajlódunk a “most mit csináljak?” jellegű kérdésekkel. A mi csapatunkban mindenki tudja mi a feladata, ami azért egyértelműen rámutat a tapasztalatra, amit azért valljunk be a sok általunk megvalósult esküvőnek tudhatunk be.
Azt is hallottuk már sok pár szájából, hogy “nektek nem létezik lehetetlen”. Valóban nem! Mi minden egyes lehetetlennek tűnő kérést új kihívásként fogunk fel. Nálunk tényleg nem létezik megvalósíthatatlan és olyat sem hallottam még egyikünk szájából sem, hogy “azt nem lehet megcsinálni”. Igyekszünk mindent a tőlünk telhető legjobb módon nagy gonddal, szívvel-lélekkel megvalósítani és rácáfolni a lehetetlennek tűnő kérésekre.
Írás közben most nézem nézem az év esküvőit képekben, de nem tudok választani. Volt itt gyógyszerész pár recept ültetőjétől kezdve Tisza tavi félsziget esküvőig tényleg minden. Kiemelnék néhányat, de meg kell, hogy mondjam, hogy ez most nehezebb feladat, mint a lehetetlent megoldani.
Tehát pár érdekesség a 2015-s szezonról:
– gyógyszerész pár receptre írt ültetője
– örökcsokor és örök kiegészítők
– az idei év nagy kedvence a rezgő fejdísz
– esküvő a Tisza tó egyik szigetén
– sátras vintage esküvő a Körös partján
– napraforgó esküvő a mezőtúri Hercegasszony Birtokon
– különleges kültéri esküvő a Geréby kúria udvarán
– Rozmaring étterem és Római part szerelem
– Colombus hajó magával ragadó varázsa
– Horthy kastély bűvölete
– Forster Vadászkastély egyedülálló hangulata
– Igazi eszem-iszom, szuper vendégváró újlétai vidéki esküvő
A sor még sokkal hosszabb és könyvet tudnék írni az idei év tapasztalatairól, de beszéljenek helyettünk inkább a képek, amik folyamatosan bővültek a Százszorszebb Esküvő facebook oldalán.
Köszönjük szépen, hogy velünk tartottatok és bennünket választottatok! És nem utolsó sorban köszönünk szépen minden párnak minden jót és, különösképpen azt, hogy megtiszteltek bennünket bizalmukkal és bennünket választottatok!
Sok boldogságot kedves Százszorszebb párok!

Százszorszebb