Esküvői Tanácsok!

Tanácsok a nagy napra!

Tanácsaimat az esküvőre sok éves tapasztalataimra alapozom, melyeket az évek során az esküvők világában eltöltöttem.
Bizton állíthatom, hogy az egybekelés megünneplésének elhatározása nem más, mint egy nagy szervezés kezdete. De addig is sok kisebb nagyobb nehézség adódhat, amit kellő felkészüléssel el tudtok kerülni!
Így az első és legfontosabb, hogy időben kezdjétek el a szervezést az esküvőre!
A szervezés nem egyszerű feladat! Fontos, hogy a nagy nap emlékezetes maradjon mind nektek és szeretteiteknek, valamint a felmerülő költségek is kereteiteken belül maradjanak!

Első lépésként az esküvőtök napját minél hamarabb tűzzétek ki, mert csak ezek után tudtok menni az anyakönyvezetőhöz, illetve ez alapján tudjátok megkeresni a további szolgáltatókat, melyekre szükségetek lesz esküvőtök napján! (vőfélyt vagy ceremóniamestert, fotóst, videóst, virágkötőt, dekorost, akár minket a Százszorszebb Esküvőt, az esküvői helyszínt, esküvői ruhaszalont, nyomdát az esküvői meghívók miatt, zenészeket és a sor itt nem áll meg…)
A Százszorszebb Esküvő dekorálásban, virágokban (esküvői csokor, asztaldísz, dobócsokor, stb…), meghívókban tud egy kézből segíteni illetve megbízható partnereket ajánlani.
Minden esküvőn tapasztalom, hogy csak előnye van annak, ha több minden egy kézben fut, mivel így könnyebb összhangba hozni a teremdíszítést a virágokkal, meghívókkal és minden egyébbel. Annak érdekében, hogy egységes legyen az egész miliő, csak ajánlani tudom, hogy egy cég foglalkozzon az esküvőtökkel! Emellett ha egy céget bíztok meg, nektek is könnyebb lesz a szervezés, mivel így csak egy szolgáltatóval kell tartani a kapcsolatot.
A szolgáltatók mellett a nagy nap időpontjának korai kitűzése a násznép számára is fontos, mert így már korán szabaddá tudják tenni magukat, hogy részt vegyenek veletek az ünneplésben.

A szolgáltatok megkeresése és a tökéletes megtalálása sok időt is felemészthet, nem is beszélve arról, hogy vajon szabad-e még az esküvőtök napjára, így itt is a legfontosabb, hogy időben elkezdjétek a keresést!
A Százszorszebb Esküvő történetében nem ritkán előfordul akár 1,5 évvel korábbi foglalás is.

Folytatom…..

Százszorszebb Esküvő