kartya

Rólunk

Kedves Látogató,
esküvőre készülő párok!

rolunk_kepAz ember életében vannak olyan események (esküvő, ballagás, születésnap…) amit szeretne boldogan eltölteni és mindig örömmel visszaemlékezni.

A napnak (esküvőtöknek) olyannak kell lennie, amit ti elképzeltetek.
Én és dekor csapatom tapasztalatával ebben tudunk segíteni Nektek.
A galériában ízelítőt mutatok munkáimból, de a facebook.com/Szazszorszebb.Eskuvo
dekoráció
oldalunkon  még több és friss képet találsz.

Mint, ahogy mottónk is erre utal:

“A Százszorszebb Esküvő a kezdetektől fogva a kifogástalan dekorációt, a tökéletességet illetve az ügyfelek igényeinek teljes kielégítését tűzte ki legfőbb céljául. Ennek érdekében folyamatosan nyomon követjük a legújabb esküvői dekorációs, díszítési és virágkötészeti trendeket, s ennek megfelelően bővítjük kelléktárunkat és szolgáltatásaink palettáját is.

A Százszorszebb Esküvő célkitűzése nem más, mint komplett, magas színvonalú szolgáltatás nyújtása esküvő dekoráció, rendezvény dekoráció és azok szervezése területén.

                                                                            Százszorszebb Esküvő “

Elsősorban ESKÜVŐ/RENDEZVÉNY díszítéssel/szervezéssel foglalkozunk, amibe természetesen bele tartozik a virágkötészet is illetve minden „kiegészítő” (ültető kártya, meghívó, stb…) ami az esküvő rendezvény tökéletes atmoszférájához szükséges.

Az esküvői helyszín, dekorációja, kiegészítői, miliője mind Titeket stílusotokat, érzéseiteket tükrözi. Ezek az érzések őszinték és tiszták, melyek minden ember életében egy napon eljönnek, s meghatározó emlékként élnek tovább. De ennek az álomnak a formába öntése nem olyan könnyű, mint azt általában gondolni szokták. Színeknek a stílusnak, kiegészítőknek (háttérdísz, mennyezeti dekoráció, virágok, ültető kártya…) mind összhangban kell lennie, hogy esküvőtök magával ragadó legyen, Nektek és Szeretteiteknek pedig emlékezetes maradjon.

A stílus összhangját akkor lehet a legkönnyebben és legtökéletesebben életre hívni, ha a lebonyolítás minden részletét ugyanazon kéz koordinálja. Ez nagy könnyebbséget jelent Nektek is mivel nem kell minden szolgáltatóval külön-külön találkozni és egyeztetni. A Százszorszebb Esküvői dekoráció sok éves dekorációs, díszítői, virágkötői tapasztalatával ebben tud nektek segíteni. Mindig követjük a legújabb esküvői trendeket és ennek alapján szerezzük be legújabb dekor kellékeinket. A legfontosabb mégis számunkra az, hogy minden egyéni elképzelést megvalósítsunk!

Szolnokon, Jász Nagykun Szolnok megyében, Budapesten, Pest megyében, Kecskeméten, Bács-Kiskun megyében, Debrecenben, Hajdú-Bihar megyében dolgozunk de / Békés megye / Csongrád megye illetve az orszég egész területén megoldható egy szép esküvő.
Természetesen amennyiben magad szeretnéd megoldani esküvőd/rendezvényed dekorálását nálunk bérlésre is van lehetőség. (székhuzat, kerekasztal…)

Esküvői / Rendezvény szolgáltatásaink és csomagajánlataink.:
Esküvő dekoráció, virág / csokor díszítés / kötés, rendezvény dekoráció, szervezés, meghívók, ültető kártyák, szalvéta, lufi, váza, kerek asztal ….

DEKOR CSOMAGOK:

kartya

ALAP DEKOR CSOMAG:
Székhuzat
Szék masni
Asztalterítő
Asztali futó
Szalvéta
Dekor kövek
Főasztal kasír

dekor

KÖZÉP DEKOR CSOMAG:
Székhuzat
Szék masni
Asztalterítő
Asztali futó
Szalvéta
Dekor kövek
Főasztal kasír
Váza
Háttér dekoráció

csokor

TELJES DEKOR CSOMAG:
Székhuzat
Szék masni
Asztalterítő
Asztali futó
Szalvéta
Dekor kövek
Főasztal kasír
Váza
Háttér dekoráció
Mennyezeti dekoráció+ lampion
Fényfüzér

 

Gaál Erzsébet
Százszorszebb esküvő

Tel.: 06/20/3564546
info@szazszorszebbeskuvo.hu
100xszebb@gmail.com
facebook.com/Százszorszebb.Esküvő

Szolnok, Kecskemét, Pest, Budapest, Debrecen,
Jász Nagykun Szolnok megye, Pest megye, Bács-Kiskun megye, Hajdú-Bihar megye, Békés megye, Csongrád megye.

log_arany-100